Ga naar de inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en interessante informatie.

Nieuws

Overname Gemack BV

OVERNAME Elski BV en Gemack BV

 

Per 1 januari 2024 heeft Ralf Gepkens de aandelen overgenomen van Elski BV en Gemack BV en zal beide bedri...

Nieuws

Gemack op de vakbeurs De Groene Sector te Hardenberg

Introductie van onze machines in de Infra en Hoveniersbranche op de vakbeurs De Groene Sector van 9 t/m 11 januari 2024 te Hardenberg!

Nieuws

Gemack Gereedschap ARBO Vriendelijk Hulpmiddel

De Gemack MortelTapMenger en MortelSpuit 100 zijn door Volandis positief beoordeeld als ARBO Vriendelijk Hulpmiddel!

Nieuws

Leverancier van het MLA Metsel-Lijm-Anker voor Nederland!

Gema©k heeft als leverancier van speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels het assortiment uitgebreid met het volledige programma van MLA (spouw)ankers. Het innovatieve MLA Metsel-Lijm-spouw-Anker biedt veel voordelen.

Nieuws

Gema©k is vanaf nu Milwaukee dealer

Gema©k heeft als ontwikkelaar en producent van speciaalgereedschap het assortiment uitgebreid met het volledige programma van Milwaukee Heavy Duty tools.

Nieuws

Update Droogzaagzuigcombinatie

De droogzaagzuigcombinatie is er nu met de nieuwe Eibenstock steenzaagmachine! En met de Stof VoorAfscheider is het droogzagen van o.a. stenen een echt gemak! Door de compacte en slim samengestelde combinatie van de steenzaagmachine, stofzuiger en de stofVoorAfscheider op de Gema©k steekwagen is deze handig en snel te verplaatsen op de werkplek.

Project

Gema©k lijmsysteem woning te Uden

Voor zijn nieuwe woning koos architect Johan van den Akker voor gevelstenen Karma Bello WF van Olivier Bricks.Gema©k leverde het lijmsysteem, MortelTapMenger en MortelSpuit, voor de uitvoering er van.
Cantillana leverde de lijmmortel in de kleur grijs.

Project

Gema©k lijmsysteem woning te St. Odilienberg

De opdrachtgever van een nieuwbouwwoning te St. Odilienberg wilde graag gelijmde gevels van handvormstenen Lithium formaat LF4 van steenfabriek Vandersanden met dunne voegen. In samenwerking met Bouwmaterialenhandel BPG RBH te Roermond is deze week een start gemaakt en wordt hiervoor het Gema©k lijmsysteem gebruikt.

Project

Daas spaarstenen met Gema©k lijmsysteem

Het nieuwe metselwerkconcept van Daas Baksteen is de SPAARSTEEN! Het nieuwe keramische buitenspouwblad wordt 5cm dik en wordt gelijmd met het Gema©k lijmsysteem.

Nieuws

Naden en voegen vullen met Gema©k speciaalgereedschap

Naden en voegen vullen met Gema©k speciaalgereedschap. Met Gema©k speciaalgereedschap gaat het vullen van naden en voegen van prefab casco's sneller en efficiënter. Eenvoudig en snel (lijm)mortel mengen met de Gema©k MortelTapMenger en gedoseerd volspuiten van de naden en voegen met de Gema©k MortelSpuit.

Nieuws

Gema©k speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels

Gema©k speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels is bij uitstek de geschikte apparatuur voor het verlijmen van ECO-bricks, 70 en 65 en 50mm gevelstenen. Het Gema©k lijmsysteem toegepast bij het gevellijmwerk 50mm spaarstenen bij nieuwbouw van dubbele woning te Wommels (Fr.).

Gema©k BV
Houtmolenstraat 1,
7008 AP Doetinchem
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsmail als je op de hoogte wilt blijven.

© 2024 Gema©k BV Gerealiseerd door: BIG FAT Internet